از این شبه فیلمساز شکایت می‌کنیم | حاضرم با ترامپ گفت‌وگو کنم

علی عباسی» در کنفرانس مطبوعاتی فیلم «کارآموز» (The Apprentice) در جشنواره کن گفت «دونالد ترامپ» و نمایندگانش او را به شکایت تهدید کرده‌اند. تازه‌ترین ساخته کارگردان «مرز» (The Border) دوشنبه شب در کن ۸ تا ۱۱ دقیقه تشویق شد.

سینما اعتماد ، به نقل از سی نما ، پس از اکران فیلم «استیون چئونگ» مدیر کمپین انتخاباتی ترامپ اعلام کرد: «برای نشان دادن ادعاهای دروغ و خودنمایانه این شبه فیلمسازان شکایت خواهیم کرد. این زبانه خیال‌بافی محض است و در دروغ‌هایی اغراق می‌کند که مدت‌ها قبل تکذیب شده‌اند. مثل دادگاه‌های غیرقانونی بایدن، الیت‌های هالیوود در این انتخابات مداخله می‌کنند، کسانی که می‌دانند رئیس جمهور ترامپ به کاخ سفید برمی‌گردد و نامزد منتخبشان را شکست می‌دهد چون هیچ‌یک از برنامه‌های آن‌ها جواب نداده.»

عباسی درباره تهدید ترامپ در کن می‌گوید: «همه درباره شکایت‌های او از دیگران حرف می‌زنند، از نرخ موفقیت او چیزی نمی‌گویند. لزوماً فکر نمی‌کنم که او از این فیلم خوشش می‌آید یا نمی‌آید. به نظر من غافلگیر خواهد شد، می‌دانید؟ و همان‌طور که پیش از این گفته‌ام، حاضرم هر وقت که بخواهد با او ملاقات کنم و درباره مفاهیم فیلم با او حرف بزنم، پس از اکران فیلم با او گفت‌وگو کنم، اگر در کمپین ترامپ کسی علاقه داشته باشد.»

«دنیل برکمن» تهیه‌کننده فیلم اضافه می‌کند: «از آن‌ها درخواست کردیم که فیلم را ببینند.» در این فیلم یک صحنه تجاوز به همسر سابقش «ایوانا ترامپ» با بازی باکالووا وجود دارد.

 

«کارآموز» داستانی در دنیای «فساد و فریب» روایت می‌کند و تلاش‌های «دونالد ترامپ» جوان با بازی «سباستین استن» برای بنا کردن کسب‌وکار املاک در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ نیویورک و نیز رابطه او با وکیلش «روی کوهن» را به تصویر می‌کشد. «جرمی استرانگ» در نقش کوهن و «ماریا باکالووا» در نقش ایوانا همسر اول ترامپ ظاهر خواهند شد. «گابریل شرمن» که مینی‌سریال «بلندترین صدا» (The Loudest Voice) شوتایم با بازی «راسل کرو» را در کارنامه دارد نویسنده فیلم است.

عباسی می‌گوید اکران فیلم در تاریخ ۱۳ سپتامبر و همزمان با مناظره انتخاباتی آرمانی خواهد بود. این فیلمساز بیانیه «جرمی استرانگ» را می‌خواند که موفق نشده بود خود را به کن برساند. استرانگ از عبارت «دشمن ملت» که ترامپ در مورد مطبوعات به کار می‌برد می‌گوید و توضیح می‌دهد که آمریکا «سایه سنگین و طویل «روی کوهن» را تجربه می‌کند.» عباسی در مورد پیام استرانگ به شوخی می‌گوید: «روشن است که ما کاملاً بی‌طرف هستیم.»

عباسی در بخش دیگری از کنفرانس می‌گوید: «این فیلم در واقع درباره دونالد ترامپ نیست. این فیلم درباره یک سیستم است و روش کار کردن آن و روش ساخته شدنش و روش جریان پیدا کردن قدرت در آن.»

به نقل از کافه سینما ، پیتر بردشاو در گاردین، از پنج، دو ستاره به فیلم علی عباسی داده است و آن را یک نسخه‌ی کارتونی از سال‌های اولیه دونالد ترامپ می‌داند: فیلم علی عباسی دونالد جوان را به عنوان یک خودشیفته‌ی بی‌اخلاق معرفی می کند، استعداد جرمی استرانگ را هدر می‌دهد و شامل سکانس وحشتناکی از تجاوز جنسی است که به سرعت پنهان می شود…
کارگردان علی عباسی در گذشته با Holy Spider and Border هیولاهای جذابی به ما داده است، اما هیولا در اینجا تقریباً یک‌ هیولای سانتی‌مانتال است، کارتونی کپی‌شده از دیگر‌ طنزهایی که درباره‌ی ترامپ ساخته شده و پژواک‌های پیش‌گویانه ای از آینده سیاسی که می‌دانیم. این فیلم اساساً یک فیلم بسیار  کوچک‌تر از داستان اصلی است، فضای آن از فضای فیلم‌های اسکورسیزی و کاپولا به عاریت گرفته شده است… عباسی مانند بسیاری از فیلم‌سازان این روزها، همچنان از فضای زیبای دهه هفتاد میلادی نیویورک استفاده می‌کند…

 

امتیاز شما
برای عضویت در کانال تلگرام کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا